در روز یازدهم مهرماه، پس از برگزاری مجمع سالیانه انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر، بازدید اعضای انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور از مجموعه فولاد مبارکه اصفهان صورت پذیرفت. در آغاز این بازدید که با هدف آشنایی بیشتر اعضای انجمن با فرآیندهای تولید و ظرفیتهای این مجموعه بزرگ صنعتی صورت گرفت، دکتر یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه و مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه، به سخنرانی پرداخت و تأکید کرد که فولاد مبارکه برای دستیابی به پایداری و بومیسازی، سالانه حدود 5 تا 7 هزار میلیارد تومان با شرکتهای دانشبنیان همکاری میکند. او همچنین بر اهمیت و جایگاه صنایع بزرگ همچون فولاد مبارکه در توسعه اقتصادی کشور تأکید کرده و با اشاره به نقش کلیدی سرمایهگذاری خطرپذیر در ایجاد بسترهای لازم برای رشد و شکوفایی صنایع، از تلاشهای انجامشده برای حمایت از این بخش قدردانی نمود و افزود یکی از اهداف اصلی صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه حفظ پایداری صنعت فولاد برای آینده است.
دکتر پالیزدار در ادامه به معرفی رویداد «فولادی شو» پرداخت و گفت: «این رویداد به منظور شناسایی و حمایت از شرکتهای سرمایهپذیر طراحی شده است. تا به حال 700 شرکت از طریق رویداد “فولادیشو” درخواست حمایت کردهاند.»
وی با ذکر آمارهایی از موفقیتهای این رویداد افزود: «تا به حال 43 مورد سرمایهگذاری از طریق این رویداد انجام شده است که از این میان، 24 مورد به توسعه کسبوکار شرکتها، 15 مورد به سرمایهگذاری در توسعه فناوری و 4 مورد نیز مربوط به سرمایهگذاریهای شتابدهی بودهاند. استانهایی از جمله تهران، البرز، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، زنجان، سمنان و هرمزگان از این سرمایهگذاریها بهرهمند شدهاند و به زودی استانهای فارس و مرکزی نیز به این لیست اضافه خواهند شد.»
دکتر پالیزدار همچنین تأکید کرد که هر سرمایهگذاری در حوزه فولاد از طریق رویداد «فولادی شو» انجام شده است. او تصریح کرد: « این سرمایهگذاریها در حوزههای متنوعی نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، تأمین پایدار انرژی و تأمین پایدار آب و مواردی از این قبیل انجام شده است. تا کنون 336 میلیارد تومان برای پایدارسازی زنجیره تأمین و مبالغ دیگری برای این حوزههای اختصاص داده شده است. »
پس از سخنرانی، حاضرین به همراه یک راهبر متخصص از مجموعه فولاد مبارکه، از بخشهای مختلف این کارخانه بازدید کردند. مسیر بازدید شامل تصفیهخانه، سالن گندلهسازی، ذوب فولاد و خط نورد گرم بود. در طول این بازدید، راهبر همراه با توضیحات دقیق و کاملی درباره پیشینه کارخانه از ابتدا تاکنون و فرآیندها و تکنولوژیهای بهکاررفته در هر بخش، به پرسشهای اعضای انجمن پاسخ داد.
بدون دیدگاه