مجمع عمومی سالیانه به طور فوق العاده انجمن صنفی کارفرمایی صندوقها و نهادهای سرمایهگذاری خطرپذیر کشور در دهمین سال فعالیت این انجمن با حضور بیش از ۷۰ عضو روز چهارشنبه ۲۵ آبان سال ۱۴۰۱ در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد. انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر ایران بهعنوان یک نهاد غیرانتفاعی مجوز خود را از سازمان کارگری و کارفرمای وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی دریافت کرده است، توسعه ادبیات سرمایه گذاری خطرپذیر، همکاری با سازمانها و نهادهای متولی نوآوری در کشور مهمترین فعالیت این انجمن در یک دهه گذشته بوده است.
این انجمن هر ساله گزارشی از عملکرد اعضای خود تهیه کرده و آن را در اختیار اعضای خود قرار میدهد. این انجمن در حال حاضر بیش از ۱۲۰ عضو از صندوقهای پژوهش و فناوری، شرکتهای سرمایه گذاری خطرپذیر خصوصی، صندوقهای جسورانه و تامین سرمایههای بورسی، شتابدهندهها و شرکتهای توسعه دهنده خدمات فناورانه تشکیل شده است. دهمین مجمع عمومی سالیانه این انجمن که با حضور بیش از ۷۰ عضو آن برگزار شد. در این جلسه، هیئتمدیره انجمن گزارشی از عملکرد خود در یک سال گذشته ارائه داد و در پایان از گزارش عملکرد سالانه اعضای این انجمن در سال ۱۴۰۰ رو نمایی شد.
این گزارش با تکیه بر دادهها و مستندات ارسالشده توسط اعضای انجمن، تصویری از عملکرد صنعت سرمایهگذاری خطرپذیر کشور را به نهادهای مالی و سرمایهگذاری و نیز سایر فعالین این صنعت در ایران نشان داده شده است.
در حال حاضر بالغ بر ۱۲۰ نهاد مالی و سرمایهگذاری از جمله صندوقهای پژوهش و فناوری، شرکتهای سرمایهگذاری خطرپذیر، صندوقهای جسورانه بورسی، شرکتهای خدمات فناوری، شتابدهندهها و سرمایهگذاران فرشته، عضو این انجمن هستند، که در سال ۱۴۰۰ موفق به صدور ۳،۶۱۰ میلیارد تومان ضمانتنامه، ۱،۳۴۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۲،۲۱۴ میلیارد تومان سرمایهگذاری شدهاند. داده های این گزارش مربوط به اعضایی بوده است که در سال ۱۴۰۰ گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه انجمن ارسال کردهاند.
🔹انجمن صنفی کارفرمایی صندوقها و نهادهای سرمایهگذاری خطرپذیر ایران در آستانهی دهه دوم فعالیت خود قرار دارد و در سالهای گذشته تلاش کرده با توسعه تعاملات خود با نهادهای سیاستگذار و متولی زیست بوم نوآوری کشور، جایگاه نهادهای تامینمالی نوآوری و سرمایهگذاری خطرپذیر ارتقاء نماید. در سالهای گذشته به واسطه تعاملات انجمن با نهادهای بالادستی، اهیمت یافتن نهادهای مالی نوآوری در قانون جهش تولید دانشبنیان، عضویت انجمن در کارگروه شورای راهبردی فناوریها و تولیدات دانش بنیان، عضویت انجمن در کارگروه تأمین مالی و سرمایهگذاری خطرپذیر اقتصاد دیجیتال و عضویت انجمن در سازمان ملی کارآفرینی صورت پذیرفته است. گزارش عملکرد انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر در سال ۱۴۰۰، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد اعضای فعال در صنعت سرمایهگذاری خطرپذیر، با هدف معرفی صنعت سرمایهگذاری خطرپذیر به عنوان یک کلاس دارایی جدید به سایر سرمایهگذاران از جمله فعالان بازار سرمایه، مؤسسات مالی و اعتباری، صندوقهای بازنشستگی و هلدینگهای سرمایهگذاری خصوصی تهیه شده است.
کلیه حقوق سایت متعلق به انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر ایران می باشد.
طراحی و توسعه : وب گوهر