شامگاه روز چهارشنبه 11 مهرماه، نشستی با راهبری آرش سروری در اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد که در آن چالشها، فرصتها و آیندهنگری در حوزه سرمایهگذاری مورد بررسی قرار گرفت. این رویداد با حضور جمعی از فعالان اقتصادی و متخصصان حوزه سرمایهگذاری، با هدف بررسی ابعاد مختلف سرمایهگذاری خطرپذیر و اکوسیستم سرمایهگذاری ایران برگزار شد.
سخنرانان حاضر در این نشست بر اهمیت توسعه سرمایهگذاری با توجه به ظرفیت موجود در استان اصفهان تأکید کردند و اظهار داشتند که تلاش برای بهبود شرایط سرمایهگذاری میتواند به رشد و توسعه اقتصادی استان منجر شود.
محمد مروجالاحکامی، مدیر صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان، به فعالیت حدود یک هزار شرکت دانشبنیان در استان اصفهان اشاره کرد و از نیاز به گسترش سکوهای تأمین مالی در اصفهان گفت.
مهندس ورد، رئیس کمیته تامین مالی نوآوری و فناوری کمیسیون سرمایهگذاری اتاق بازرگانی اصفهان، در این نشست به شکلگیری نهادهای تأمین مالی جدید و ضرورت توجه به آنها تاکید کرد. وی همچنین بر لزوم توسعه زیرساختهای لازم برای ارتقا شرایط سرمایهگذاری در استان تأکید کرد.
دکتر شهیر، مدیرکل سرمایهگذاری استان اصفهان، با اشاره به اهمیت نیروی انسانی و سرمایه اطلاعاتی گفت: «چنانچه بتوانیم به جذب سرمایه برای بنگاههایی که مجوز گرفتهاند ولی به دلیل عدم هدفگیری دقیق نتوانستهاند سرمایه لازم را جذب کنند، بپردازیم، موفقیت بیشتری خواهیم داشت.»
بنا بر اظهارات وی، در استان اصفهان در سالهای 1401 و 1402، قریب به 4000 بنگاه در مقیاسهای مختلف مجوز بهرهبرداری دریافت کردهاند، اما تنها 30 تا 40 درصد از ظرفیت این بنگاهها هماکنون مورد استفاده قرار میگیرد. دکتر شهیر خاطرنشان کرد که تولید بدون کارخانه میتواند منجر به بهرهگیری از ظرفیت این بنگاهها شود
در ادامه، آقای مهندس متقی برگزارکننده رویداد ایزی نکست، به برگزاری این رویداد که در آذرماه سال جاری در اصفهان برگزار خواهد شد، اشاره کرد و خبری از اختصاص یافتن بخشی ویژه در این رویداد برای انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر منتشر کرد. از حاضرین این نشست خصوصا دبیر انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر نیز برای شرکت در این رویداد دعوت به عمل آمد.
در پنل پایانی نیز عباسعلی کارشناس، دبیر انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر، ضمن ارائه آمار فعالیت اعضای انجمن در سال 1402 را اعلام کرد که مجموع سرمایهگذاری 3200 میلیارد تومان، تسهیلات 6000 میلیارد تومان و حجم ضمانتنامهها برای شرکتهای دانش بنیان به 21000 میلیارد تومان رسیده است.
بدون دیدگاه